Vrijetijdsmarkt Knokke – 8 september

Op zondag 8 september 2019 vindt van 10 tot 13 uur de Vrijetijdsmarkt plaats op het Alfred Verweeplein. Onder het motto “Vrije Tijd + Plezier = Vrijetijdsmarkt” kun je aan diverse standen het rijke vrijetijdsaanbod in Knokke-Heist ontdekken. Maar liefst 95 sociaal-culturele verenigingen presenteren op een creatieve manier hun dynamische werking.

 

Wafelbak t.v.v. WOC – 18 oktober

Beste OM,

Ten voordele van het WOC, dat de locatie van de repeaters ON0WV op de Halletoren in Brugge beheert, organiseren we een wafelenbak op vrijdag 18 oktober 2019 om 19u in de shack ONZ, ’t Walletje 50c, 8300 Knokke-Heist. Zoals vorig jaar wordt het een aangename ontmoeting en tijd voor babbels en herinneringen.
Uw bijdrage gaat integraal naar het WOC.
Iedereen van harte welkom, elk zegt het verder.

73, het bestuur van het WOC

Inschrijven via de CM of op onderstaande link:

HAREC of BASIS vergunning lessen

De vakantie is reeds half weg en de schoolbanken lijken toch nog o zo ver af maar niets weerhoud ons er reeds van om vooruit te blikken naar het verruimen van onze honger der kennis.
De sectie OST “Oostende” organiseert daarom opnieuw lessen ter voorbereiding tot het behalen van de HAREC of BASIS vergunning.
In hun nieuw lokaal staan de lesbanken reeds in een cirkel en is het virtueel projectorbord gewist van formules.
De eerste lessen HAREC starten op 14 september en lopen tot 9 mei 2020.

Wie denkt dat de HAREC nog steeds te hoog gegrepen is kan deelnemen aan de drie daagse basiscursus op 26/10, 02/11 en 30/11.
Mogen wij vragen om dit ruim onder de aandacht te brengen van uw mogelijk geïnteresseerde sectie leden.
Alvast dank en een ruime voortzetting van de resterende zomer.
73 Marc ON5SM UBA DM WVL
Meer info:
https://on4os.be/harec/
https://on4os.be/basis/

OR75CLM

De vorige editie van CLM was een uitputtingslag voor de organisatoren. Om het haalbaar te houden voor iedereen gaan we CLM in een light, rush versie houden. OR75CLM begint met de receptie op 1/11 en stopt op 3/11 met de pannenkoeken. We gaan voor een 40u continu, op alle banden en met alle technieken. We proberen dit vol te maken, als er gaten vallen is dit geen ramp. De woensdag ervoor en erna wordt de call ook gebruikt in de ONZ vriendenronde. ON4CJT en ON3XI bekijken de coordinatie van het evenement, we hopen genoeg operatoren te vinden. ON4RO bezorgt de contactlijst en ON7PP maakt een passende QSL kaart.